achtergronden voor Bashers

Games zijn al lang geen kinderspeelgoed meer. Bij Bashers geloven we dat het medium games nu zo belangrijk is voor onze cultuur dat het een serieus journalistiek platform verdient. Bashers zoekt verder dan alleen de triple-A producties met grote marketingbudgetten. We behandelen ook mobile games, webgames, obscure indiegames en games die je op straat of op een bord speelt. We zijn diep geïnteresseerd in alle facetten van games: de cultuur, de economie, de techniek, de politiek en de wetenschap. Voor deze site heeft Wesley sinds oktober 2010 tot en met september 2012 geschreven.
Bezoek Bashers

achtergronden voor Control Magazine

Magazine voor de gamesindustrie.
Bezoek Control Magazine

 

81 artikelen

01 okt

achtergronden voor DGS-Online

De Dutch Gaming Society heeft een rijke geschiedenis als een van de oudste Nedelandse gamesites die nu nog bestaat. Opgezet in de dagen dat gamen nieuw en spannend was en websites nog geen idee hadden hoe te werk te gaan. Tot eind jaren negentig pionierde DGS en vestigden wij ons ferm in het nieuwe millennium. Kwaliteit, leesplezier en expertise staan hoog in aanzien bij ons en dat zien we terug in de gemiddelde leeftijd van onze doelgroep (hoog opgeleide volwassenen). Voor deze site heeft Wesley twee jaar en acht maanden geschreven, van maart 2008 tot oktober 2010.

achtergronden voor Filmflash

FilmFlash is een website waar allerlei nieuws en recensies op verschijnen over de allerlaatste films. Voor deze site heeft Wesley negen maanden geschreven, van mei 2010 tot januari 2011.

 

Er zijn geen artikelen gevonden • toon alles

achtergronden voor FOK!Film

FOK! wordt gemaakt door ruim 200 vrijwilligers die op dagelijkse basis hun bijdrage leveren op verschillende onderdelen van de site. Elk van deze onderdelen valt onder de eindredactie van de Site-Admins. Voor deze site schreef Wesley vanaf oktober 2011 tot en met september 2012.
Bezoek FOK!Film

 

1 artikel

achtergronden voor FOK!games

FOK! wordt gemaakt door ruim 200 vrijwilligers die op dagelijkse basis hun bijdrage leveren op verschillende onderdelen van de site. Elk van deze onderdelen valt onder de eindredactie van de Site-Admins. Voor deze site schreef Wesley sinds mei 2010 tot en met september 2013.
Bezoek FOK!games

 

72 artikelen

27 sep

Toki Tori 2 achtergrond

12 sep

Gunslugs achtergrond

21 jul

Reus achtergrond

11 mei

Ichi achtergrond

23 jan

Kids vs. Goblins achtergrond

30 aug

Forza Motorsport 4 achtergrond

10 aug

Art Academy achtergrond

03 aug

Nintendo 3DS achtergrond

achtergronden voor Gameclowns

Serieuze website over videospellen en de maatschappij, geschreven met een niet-gamende doelgroep in het achterhoofd. Opgericht door Arjan Terpstra, freelance journalist bij de Pers en de Nieuwe Pers. Aan deze site levert Wesley bijdrages sinds mei 2012.
Bezoek Gameclowns

 

2 artikelen

achtergronden voor Gamer.nl

Gamer.nl is één van de grootste en oudste gamesites van Nederland. De website bestaat al sinds 1999 en heeft in die tijd een grote groep trouwe bezoekers voor zich gewonnen. De redactie biedt recensies van en vooruitblikken op games, maar ook nieuws, achtergrondverhalen, commentaar en columns gerelateerd aan games en de game-industrie. Gamer.nl staat voor gedegen journalistiek omtrent games en is per definitie een consumentensite. Dat betekent dat we ons in eerste instantie op de gameconsument richten; iemand die games koopt of van plan is games te kopen. Wesley heeft bijna anderhalf jaar voor deze site geschreven, van augustus 2010 tot 1 januari 2012.
Bezoek Gamer.nl

achtergronden voor Homecinema Magazine

achtergronden voor Smarthome Magazine

achtergronden voor Spotlight!TV

Spotlight!TV is jouw nieuwe bron voor al je entertainmentnieuws! Wij schrijven én maken video-items over muziek, films, games, lifestyle en vechtsport! Maar we berichten ook over lokale evenementen, festivals en gaan langs bij toffe winkels die helemaal bij jou – en bij ons – passen. Voor deze site werkt Wesley vanaf maart 2010.
Bezoek Spotlight!TV

 

30 artikelen

15 jul

Star Fox Zero achtergrond

14 jul

Super Mario Maker achtergrond

18 jul

Splatoon achtergrond

17 jul

Mario Maker achtergrond

09 jul

Mario Party 10 achtergrond

03 jul

Sonic Lost World achtergrond

27 jun

Wii Party U achtergrond

26 jun

Mario Kart 8 achtergrond

24 jun

Wii Fit U achtergrond

23 jun

SiNG achtergrond

21 jun

Game & Wario achtergrond

20 jun

Wii U GamePad achtergrond

achtergronden voor Tablets Magazine


 

27 artikelen

achtergronden voor Wearables Magazine

 

20 artikelen

achtergronden voor wesley-akkerman.nl

Content die in eerste instantie alleen op mijn portfolio verschijnt, maar mogelijk ook op andere sites (zoals een filmrecensie op FOK!Film).
Bezoek wesley-akkerman.nl

achtergronden voor Wiiuu

Wii Uu is gebouwd in een nostalgische bui naar ‘vroeger’, toen het internet nog vol zat met nichewebsites over slechts één enkel gameplatform. Nintendo gaat met de Wii U ook een beetje terug in de tijd, omdat het bedrijf alle gamers wil aanspreken met hun nieuwe console. Voor deze site levert Wesley zo nu en dan stukken aan sinds december 2012.
Bezoek Wiiuu

 

Er zijn geen artikelen gevonden • toon alles

Zoeken in alles