recensies voor Bashers

Games zijn al lang geen kinderspeelgoed meer. Bij Bashers geloven we dat het medium games nu zo belangrijk is voor onze cultuur dat het een serieus journalistiek platform verdient. Bashers zoekt verder dan alleen de triple-A producties met grote marketingbudgetten. We behandelen ook mobile games, webgames, obscure indiegames en games die je op straat of op een bord speelt. We zijn diep geïnteresseerd in alle facetten van games: de cultuur, de economie, de techniek, de politiek en de wetenschap. Voor deze site heeft Wesley sinds oktober 2010 tot en met september 2012 geschreven.
Bezoek Bashers

recensies voor Control Magazine

Magazine voor de gamesindustrie.
Bezoek Control Magazine

 

Er zijn geen artikelen gevonden • toon alles

recensies voor DGS-Online

De Dutch Gaming Society heeft een rijke geschiedenis als een van de oudste Nedelandse gamesites die nu nog bestaat. Opgezet in de dagen dat gamen nieuw en spannend was en websites nog geen idee hadden hoe te werk te gaan. Tot eind jaren negentig pionierde DGS en vestigden wij ons ferm in het nieuwe millennium. Kwaliteit, leesplezier en expertise staan hoog in aanzien bij ons en dat zien we terug in de gemiddelde leeftijd van onze doelgroep (hoog opgeleide volwassenen). Voor deze site heeft Wesley twee jaar en acht maanden geschreven, van maart 2008 tot oktober 2010.

 

29 artikelen

27 sep

Halo: Reach recensie

08 jul

Blur recensie

23 jun

Race Pro recensie

recensies voor Filmflash

FilmFlash is een website waar allerlei nieuws en recensies op verschijnen over de allerlaatste films. Voor deze site heeft Wesley negen maanden geschreven, van mei 2010 tot januari 2011.

 

10 artikelen

27 okt
01 sep

Grown Ups recensie

27 jul

Predators recensie

04 jul

Leap Year recensie

29 mei

Repo Men recensie

recensies voor FOK!Film

FOK! wordt gemaakt door ruim 200 vrijwilligers die op dagelijkse basis hun bijdrage leveren op verschillende onderdelen van de site. Elk van deze onderdelen valt onder de eindredactie van de Site-Admins. Voor deze site schreef Wesley vanaf oktober 2011 tot en met september 2012.
Bezoek FOK!Film

 

9 artikelen

17 aug
10 mei

Dark Shadows recensie

22 maa

Big Miracle recensie

23 feb

This Means War recensie

06 dec

New Kids Nitro recensie

20 nov

Tower Heist recensie

26 okt

recensies voor FOK!games

FOK! wordt gemaakt door ruim 200 vrijwilligers die op dagelijkse basis hun bijdrage leveren op verschillende onderdelen van de site. Elk van deze onderdelen valt onder de eindredactie van de Site-Admins. Voor deze site schreef Wesley sinds mei 2010 tot en met september 2013.
Bezoek FOK!games

 

66 artikelen

22 mei

Reus recensie

14 apr

Toki Tori 2 recensie

04 feb

Gunslugs recensie

03 feb

The Cave recensie

13 dec

Chasing Aurora recensie

11 dec

Puddle recensie

10 dec

Nintendo Land recensie

07 dec

FIFA 13 recensie

23 okt

Forza Horizon recensie

01 maa

The Last Story recensie

12 okt

Mercury Hg recensie

13 jul

Crackdown 2 recensie

recensies voor Gameclowns

Serieuze website over videospellen en de maatschappij, geschreven met een niet-gamende doelgroep in het achterhoofd. Opgericht door Arjan Terpstra, freelance journalist bij de Pers en de Nieuwe Pers. Aan deze site levert Wesley bijdrages sinds mei 2012.
Bezoek Gameclowns

 

Er zijn geen artikelen gevonden • toon alles

recensies voor Gamer.nl

Gamer.nl is één van de grootste en oudste gamesites van Nederland. De website bestaat al sinds 1999 en heeft in die tijd een grote groep trouwe bezoekers voor zich gewonnen. De redactie biedt recensies van en vooruitblikken op games, maar ook nieuws, achtergrondverhalen, commentaar en columns gerelateerd aan games en de game-industrie. Gamer.nl staat voor gedegen journalistiek omtrent games en is per definitie een consumentensite. Dat betekent dat we ons in eerste instantie op de gameconsument richten; iemand die games koopt of van plan is games te kopen. Wesley heeft bijna anderhalf jaar voor deze site geschreven, van augustus 2010 tot 1 januari 2012.
Bezoek Gamer.nl

recensies voor Homecinema Magazine

recensies voor Smarthome Magazine

 

Er zijn geen artikelen gevonden • toon alles

recensies voor Spotlight!TV

Spotlight!TV is jouw nieuwe bron voor al je entertainmentnieuws! Wij schrijven én maken video-items over muziek, films, games, lifestyle en vechtsport! Maar we berichten ook over lokale evenementen, festivals en gaan langs bij toffe winkels die helemaal bij jou – en bij ons – passen. Voor deze site werkt Wesley vanaf maart 2010.
Bezoek Spotlight!TV

 

138 artikelen

22 sep

Lumini recensie

20 aug

Submerged recensie

19 aug

Rare Replay recensie

18 aug

Beyond Eyes recensie

25 nov
17 okt

Forza Horizon 2 recensie

10 okt

Art of Balance recensie

20 feb

Rockbox #1 recensie

11 dec
10 dec

Frozen recensie

08 dec

EDGE recensie

12 okt

Nintendo 2DS recensie

16 sep

KickBeat recensie

28 feb

Fit Music recensie

20 feb

Zen Pinball 2 recensie

31 mei

Ichi recensie

23 mei

Fez recensie

recensies voor Tablets Magazine


recensies voor Wearables Magazine

recensies voor wesley-akkerman.nl

Content die in eerste instantie alleen op mijn portfolio verschijnt, maar mogelijk ook op andere sites (zoals een filmrecensie op FOK!Film).
Bezoek wesley-akkerman.nl

 

27 artikelen

12 maa

Tappingo recensie

10 jan

NES Remix recensie

19 okt

The Change-Up recensie

21 sep

Colombiana recensie

recensies voor Wiiuu

Wii Uu is gebouwd in een nostalgische bui naar ‘vroeger’, toen het internet nog vol zat met nichewebsites over slechts één enkel gameplatform. Nintendo gaat met de Wii U ook een beetje terug in de tijd, omdat het bedrijf alle gamers wil aanspreken met hun nieuwe console. Voor deze site levert Wesley zo nu en dan stukken aan sinds december 2012.
Bezoek Wiiuu

 

2 artikelen

14 dec

Little Inferno recensie

11 dec

Zoeken in alles